Skip to main content
Terug

Jolanda Hoekstra

Jolanda gaat 1 mei verhuizen en kan daarom niet meer mee de puppycursussen verzorgen. We wensen haar veel geluk !

Mijn naam is Jolanda Hoekstra en ik ben de trotse eigenaar van Maurice. Ik woon samen met Hans en heb 2 zoons en een kleindochter.  Hans en ik wonen nu samen met Maurice (de hond)

In april 2017 ben ik gestart met het volgen van een puppycursus op de hondenschool. Na de puppycursus heb ik ook vervolgcursussen gedaan en doe nog steeds iedere donderdag mee met de cursus ;hond en plezier’.

Toen ik les kreeg, dacht ik:” Ik wil ook les geven op deze leuke hondenschool’. En zo geschiedde.  Om mijn kennis over honden en lesgeven te verbreden, heb ik de instructeursopleiding gevolgd bij O&O (Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in Hondenopvoeding en – opleiding).  Het diploma heb ik gehaald. Daarnaast heb ik diverse workshops bijgewoond om meer inzicht te krijgen in hondengedrag.

Bij hondenschool Geurt van Dijk begeleid ik samen met Anneke de puppy’s en hun eigenaren die een puppycursus volgen.

Voor mij betekent het begeleiden bij de puppycursus, iedere nieuwe cursus weer verliefd worden op de hondjes. Daarnaast is het zo leuk om te zien hoe eigenaar en hond naar elkaar toegroeien tijdens de cursus en  te zien hoeveel beiden aan het eind hebben geleerd naar elkaar te kijken en te luisteren. Fijn dat ik hierin een bijdrage mag leveren.